Onze Cattery

Even voorstellen..

Mijn naam is Ingeborg de Poorter en woonachtig in het mooie Zeeuws Vlaanderen. Samen met mijn man, zoon en 3 honden wonen we in het kleine dorpje Aardenburg. Poezen maken al jaren deel uit van mijn leven. Mijn 1ste 2 poezen meisjes waren huis tuin en keuken dames en had ik uit het asiel gehaald als kitten. Na een tijdje kwam mijn droom om ook eens een mooie ras kat te hebben en zo kwam mijn 1ste maine coon poes in ons gezin wonen. Al snel volgde er nog enkele mooie maine coons en een britse korthaar.

Toen de raspoesjes hun intrede hier deden was het mijn grote wens om een mooie kattenren te hebben zodat ze ook met regelmaat eens naar buiten konden. Vrij buiten laten lopen wil ik zeker niet om ze te beschermen tegen alles wat ze in vrijheid kunnen tegen komen, zoals ziektes oplopen, de weg kwijt raken, meegenomen worden enz. Mijn man heeft m' n wens om een mooie katten ren te hebben gerealiseerd. Via een kattenluik kunnen ze zelf bepalen of ze binnen of buiten willen zijn.

In 2013 kocht mijn beste vriendin een prachtig perzisch poezen meisje. Bij het zien van haar prachtige dametje was ik op slag verliefd. Zo' n schoonheid wilde ik ook graag en ging op zoek. Ik vond haar in Duitsland bij Cattery Carinos. Wat was ze mooi. Carinos Amisu is een Blue Tabby Van en heeft een heel lief en zacht karakter. Ze is een echte koningin hier in huis en laat zich dan ook zo graag behandelen.

Nadat Amisu in ons gezin is komen wonen heb ik mijn catterynaam aangevraagd. Mijn catterynaam heb ik aan haar opgedragen, vandaar de naam Cattery Amisu. Het is een hobbymatige kleine cattery waar op kleine schaal gefokt zal worden met af en toe een nestje. Mijn cattery is een negatief geteste cattery op PKD DNA, FIV en FeLV.